Februari

Ja, snart börjar månaden dra sig mot sitt slut. Tänkte därför passa på att berätta lite om vad som hänt under månaden som gått! Egentligen inte särskilt mycket bortsett från en liten resa till Österrike.
 
 
Tog tyvärr inte särskilt mycket foton, trots att jag hade kameran med mig och allt. Åkte mestadels skidor och då kändes det otympligt att ta med den, fick förlita mig på mobilen istället helt enkelt. Österrike var hyfsat trevligt, det var som sagt mest en skidsemester och har därför inte gjort mycket annat (som att handla eller kika runt i någon stad). Åt dock en hel del schnitzel kan jag säga er...
 
Dessutom har jag påbörjat en ny dagbok. Tekniskt sett gjorde jag det redan i januari men jag slänger in det här ändå. Jag älskar verkligen att skriva dagbok, har gjort det regelbundet sedan maj 2015! Och det är ju alltid spännande att börja skriva i en helt ny bok!
 
 
Tänkte skriva ett inlägg där jag berättar lite mer om min dagbok men också om att faktiskt skriva, varför jag tycker det är bra och så där, det låter väl bra?
 
Utöver detta har jag mest sett film, tog mig till exempel igenom Gudfadern I och II, sedan såg jag och flickvännen The Florida Project (jättemysig och vacker ((färgstark!!) film!) på bio. Tror vi var totalt fem personer inne i salongen... :(
 
Och nu har skolan börjat igen, efter ett sportlov jag önskat jag fått chansen att vila ut under mer. Istället var det med nöd och näppe jag tog mig till skolan i måndags. Råkade faktiskt somna under naturlektionen... Men så får det bli ibland antar jag!

KOMMENTARER

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?Trackback

Josefin │ 17 │ Göteborg

Jag är en konst- och fotointresserad människa med en kärlek till film. Går just nu andra året på gymnasiet.

Mer om mig?