Suddig charm

Jag nämnde ju för några inlägg sedan att jag framkallat den första filmrullen från min Konica C35 och nu har jag äntligen skannat dem! Så, här kommer ett de bilder jag tycker bäst om. Helt oredigerade för att hålla kvar den där känslan en får av gamla foton :)
 
Troligtvis min absoluta favorit. Färgerna, hela känslen fotot avger ger mig bara så sköna vibbar!
 
Måste åka hit snart igen, växthuset gjorde sig verkligen bra på film.
 
Tyvärr lite suddig men älskar färgerna! Vet inte om det blev något fel när jag skannade för fotot ser mycket skarpare ut "irl"  :o !
 
Bästa fotot jag fick från min och flickvännens norgeresa. Får mig att tänka på gamla svenska semesterfilmer av någon anledning?
 
Det ska bli spännande att se vad det blir av nästa rulle, har ju till och med tidspress på mig. Det stressar lite lätt men tror jag kan klämma ut en hel del foton bara jag tar mig iväg med flickvännen någonstans. Det har varit lite svårt den senaste veckan dock med tanke på att hon är i Frankrike på språkresa...
 

Teckningar

Har suttit i princip hela veckan och tänkt på att jag ska skriva det här inlägget men på grund av min egen lathet har jag inte skrivit det förrän nu. Får ta och skärpa mig! Hur som helst tänkte jag bjuda på ett par teckningar jag gjort den senaste veckan.
 
 
Har inte gjort ett ordentligt porträtt på evigheter känns det som. Det var jättehärligt att verkligen få arbeta ut hela ansiktet riktigt ordentligt. Den är gjord i blyerts samt tusch för den tunna, tunna konturlinjen runtom (tydligast runt håret). Använde mig av en referensbild såklart men tog lite kreativ frihet med ärren och håret för att det skulle likna visionen av den karaktär jag hade i bakhuvudet medan jag ritade.
 
 
Det här blev en lite enklare skiss, gjord främst med tanken att jag ville öva poser. I allmänhet ganska nöjd men det bästa vore ju att göra nakenstudier (kallas det så?) för att få kroppens anatomi och proportioner rätt. Med kläder är det lätt att det blir fel eller att en döljer sina misstag bakom kläderna. Även denna är gjord i blyerts och med en referens.
 
Med tanke på att jag ändå har konst som ett av huvudämnena för bloggen tyckte jag att det var dags att jag bjöd på ett par teckningar igen. Oftast blir det ju mest foto här...

Oktober - månadssummering

Ursäktar min lite sena månadssummering, har varit lite lat av mig nu när det är lov och allt. Har försökt att bara ta det lugnt och njuta den här veckan. Plugg och liknande har fått lov att ignoreras osv. Men nu kör vi igång, dags att summera oktober månad!
 
Soligt väder och 15 grader!
 
En dag då jag besökte Haga :)
 
Vad har hänt under oktober?
▲ Min Berlinresa blev av olika anledningar inställd :( Fick spendera lovet hemma istället.
▲ Lyckades se Blade Runner 2049 innan månaden tog slut. Försöker se en film i månaden på bio och det var verkligen precis att jag hann med det...
 
Saker jag tänkt på
▲ Hur svårt det är att hinna med att blogga ibland. Skolan tar lätt över och när jag får tid till annat nedprioriterar jag ofta bloggen för saker jag tycker är roligare. Därför har det bara blivit ett inlägg i veckan den senaste tiden.
 
Vad händer i November?
▲ En jäkla massa biobesök hoppas jag. Två eller tre åtminstone... Nej men ärligt talat har jag haft en biotorka den senaste tiden så nu kräver jag ett flertal biobesök inom den närmsta framtiden.
▲ Min kära mamma fyller år så jag måste ut och köpa present till henne snart, det börjar närma sig.
 
Allt som allt verkar Oktober ha varit aningen händelselös...

Josefin │ 17 │ Göteborg

Jag är en konst- och fotointresserad människa med en kärlek till film. Går just nu andra året på gymnasiet.

Mer om mig?