Röda skisser

Känner mig så lättad varje dag när jag kommer hem och vet att jag ännu inte har några läxor att göra! Jag kan göra vad jag vill, spela, rita, se på film, osv osv utan att känna några skuldkänslor eller ångest över det. (Visserligen borde jag ju göra läxorna så fort jag får dem så jag kan göra annat som faktiskt är kul men alltså: vem är faktiskt en sådan person?)
 
Ritade i vilket fall som helst skisserna ovan ^. Gav mig själv en liten övning att inte använda någon blyerts när jag skissade utan att jobba helt med tusch. Ska jag vara helt ärlig är jag lite förvånad över resultatet, trodde liksom att jag skulle bli besviken på mig själv och inte vara nöjd men så var inte fallet!
 
Det är väldigt skönt att känna sig bekväm och stolt över det en gör. Oftast brukar det ju bli så att en inte är nöjd och åmar sig över det istället.. Men att verkligen känna att Fan vad nöjd jag är med det här är lite av en ovanlighet med tanke på hur självkritisk en är som konstnär. Därför tar jag lite extra glädje i det för tillfället haha.
 
Förresten så har vi fått superintressanta uppgifter på bilden den här terminen och jag är verkligen sååååå taggad på att börja. Just nu jobbar vi med förarbetet vilket innebär att jag ska iväg och fota i helgen! Får berätta om det efteråt.

Josefin │ 17 │ Göteborg

Jag är en konst- och fotointresserad människa med en kärlek till film. Går just nu andra året på gymnasiet.

Mer om mig?