Foton från en höstträdgård

En av flera rönnar i vår trädgård.
 
Egentligen skulle jag träffat en kompis idag men på grund av min förkylning fick jag vara hemma istället. Passade därför på att fota lite i trädgården nu när jag fått "tid över" så att säga.
 
Förutom att fota har det inte hänt särskilt mycket för min del. Åmar mig en massa över mitt hår, vet liksom inte vad jag vill göra med det längre. Har växt ut det (från 1cm!!) under dom senaste månaderna och nu funderar jag på att klippa av alltihop igen. Hittade nämligen några bilder på mig när det var som kortast och fick en sådan saknad till det.
 
Nyplanterade blommor.
 
För övrigt har jag ett väldigt starkt sug till att skriva hela tiden men det blir liksom aldrig av. Skjuter konstant upp det och sedan försvinner inspirationen. Samma sak med att läsa också, vill läsa ut alla böcker jag påbörjat men orken försvinner alltid så fort jag börjar läsa...
 
Alltså... Det är ju jag som fotat den här bilden men känner ändå en enormt stark höstlängtan av den.
 
En annan sak jag funderat över är en zine. Ja, alltså om jag skulle göra en? Fylla den med foton, teckningar och texter som tillsammans blir en helhet. Egentligen finns det ju inget som stoppar mig om en bortser från hur lite ork jag troligtvis kommer ha för det tack vare skolan. Men jag ska definitivt försöka, det ska inte få bli något som ligger bänkat utan något som jag faktiskt jobbar med!
 
Vilket tankspritt inlägg det här blev, men så får det ju bli ibland. Ska försöka bli bättre på att göra lite mer "tydliga" inlägg där det verkligen finns något konkret jag vill berätta om.

KOMMENTARER
saga
2017-09-15 @ 22:20:27

åååhh va snygga bilder! särskilt den första, jag är helt tagen hehe :)

Svar: vad kul att du gillar dem! själv tyckte jag nog mest om bilden där jag håller ett löv i handen.
Josefin

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm
2017-09-17 @ 15:41:28

Superfina bilder :)

Svar: Tack så mycket, komplimanger uppskattas verkligen haha!
Josefin


Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?Trackback

Josefin │ 17 │ Göteborg

Jag är en konst- och fotointresserad människa med en kärlek till film. Går just nu andra året på gymnasiet.

Mer om mig?